De eerste avond van de Travelpro Dinner Workshops met Walt Disney Parks and Resorts in Kasteel Groeneveld (Baarn) is zeer goed in de smaak gevallen. Voor vanavond zijn er nog enkele stoelen vrij waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden via deze link.

Tientallen reisprofessionals vanuit het hele land arriveerden rond de klok van 18.00 uur bij het sprookjeskasteel in Baarn. De regen kon het wauw-effect van de locatie niet verstoren. Ook de presentatie was prachtig ingericht en met een welkomstcocktail in de hand werd begonnen met een zeer informatieve en gezellige avond.

Op de foto v.l.n.r.: Malu van der Graaff, Samantha Cats, Thomas Jansen, Anita Ignjatijev en Karim Bonnouh.

Nieuwtjes

Thomas Jansen, Anita Ignjatijev, Malu van der Graaff, Samantha Cats en Karim Bonnouh waren namens Walt Disney Parks and Resorts aanwezig. Door middel van de mooiste video’s en presentaties informeerden zij de aanwezigen over de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen bij Walt Disney Parks and Resorts. Houd travelpro.nl en het magazine in de gaten voor de laatste Disney-nieuwtjes.

Bedanken

“We zijn hier om jullie te informeren over de laatste nieuwtjes, maar vooral ook om jullie te bedanken”, aldus Tomas Jansen (Head of Sales bij Walt Disney Parks and Resorts). De reacties op de Travelpro Dinner Workshops met Walt Disney Parks and Resorts waren erg positief te noemen. Wil jij er vanavond nog bij zijn? Meld je dan aan via deze link.