CoronavirusNieuwsVideo

Foto’s & video: Koning Willem-Alexander bezoekt contactcenter ministerie van Buitenlandse Zaken

Koning Willem-Alexander brengt een werkbezoek aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag, in het kader van hun wereldwijde activiteiten voor crisiscoördinatie vanwege het coronavirus (COVID-19).

In Den Haag en op Nederlandse ambassades wereldwijd wordt dag en nacht gewerkt om alle gestrande Nederlandse reizigers thuis te krijgen. Koning Willem-Alexander ging op bezoek bij Buitenlandse Zaken om zijn steun en waardering uit te spreken.

Zelf eenvoudig een website maken met Simpsite: Geen ingewikkelde functies of opties, een professionele site kan helemaal gratis gemaakt worden!

DEN HAAG – Koning Willem-Alexander luistert mee met een telefoongesprek tijdens een werkbezoek aan het 24/7 BZ contactcentrum van Buitenlandse Zaken dat zich bezig houdt met de repatriering van reizigers die zijn gestrand door het coronavirus. ANP POOL ROYAL IMAGES REMKO DE WAAL
DEN HAAG – Koning Willem-Alexander in gesprek met Jan-Willem Beaujean, hoofd consulaire zaken, tijdens een werkbezoek aan het 24/7 BZ contactcentrum van Buitenlandse Zaken dat zich bezig houdt met de repatriering van reizigers die zijn gestrand door het coronavirus. ANP POOL ROYAL IMAGES REMKO DE WAAL
DEN HAAG – Koning Willem-Alexander neemt deel aan een videoconferentie met buitenlandse ambassades tijdens een werkbezoek aan het 24/7 BZ contactcentrum van Buitenlandse Zaken dat zich bezig houdt met de repatriering van reizigers die zijn gestrand door het coronavirus. ANP POOL ROYAL IMAGES REMKO DE WAAL

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Mogelijke repatriëringsvlucht van Praia naar Nederland

Volgende bericht

Qatar Airways verhoogt capaciteit vanuit Australië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.