CoronavirusNieuwsVideo

Video – FST Group organiseert luxe en bijzondere reizen dichtbij huis

Deel dit artikel

De FST Group (Friendship Cruises, Hannick Reizen, Incento en Air Cruise Collection) gaat reizen dichtbij huis organiseren. “Met het hele team is er gewerkt aan het ontwerpen van veilige, luxe en bijzondere reizen dichtbij huis in de stijl die je van FST Group mag verwachten”, zo laat Tatiana Lanenga (sales- & accountmanager Retail) weten.”

“Het is heerlijk om weer positieve berichten te kunnen delen. We hebben zoveel zin om weer te kunnen reizen en mensen een prachtige, unieke reisbelevenis te bieden. Ik neem de retail graag (virtueel) mee aan de hand om hen te helpen met het inspireren en motiveren voor de verkoop van onze reizen.” Lanenga heeft speciaal voor de retail een filmpje gemaakt waarin ze aankondigt wat de inhoud is van de unieke, nieuwe reizen in Nederland. Ook worden er binnenkort promotiematerialen gedeeld die de retail kunnen helpen met de marketing.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Dijkstra (VVD): "De héle reissector verdient wat ons betreft steun"

Volgende bericht

Vueling vanaf eind juni terug op Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.