Nieuws

Garden hotels en TUI verlengen samenwerking

De Garden hotels Alcudia Garden, Tropic Garden en Marinda Garden zijn al jaren bestsellers bij TUI. Gelegen op de populaire Spaanse Balearen en stuk voor stuk fijne familie accommodaties op uitstekende locaties. Dichtbij het strand, met comfortabele kamers en appartementen met faciliteiten voor het hele gezin.

Ook de komende drie jaar zijn deze accommodaties van Garden hotels exclusief bij TUI te boeken. Onlangs zetten Arjan Kers, General Manager TUI Nederland, Joaquin Caldentey, CEO en Petra Ferrer Ramis, Sales Manager van Garden hotels hun handtekening onder de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

Succesvolle voortzetting
Arjan Kers: “De appartementen van Garden hotels zijn al jarenlang erg in trek bij de Nederlandse vakantiegangers. We zijn er dan ook trots op dat we de komende jaren deze accommodaties exclusief voor de Nederlandse markt kunnen blijven aanbieden. We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.”

Garden hotels in TUI/KRAS aanbod
Met de verlenging van de samenwerking zijn de komende zomerseizoenen de volgende Garden hotels bij TUI of KRAS te boeken:

Mallorca
– Alcudia Garden (all inclusive) *
– Green Garden (all inclusive)  *
– HYB Eurocalas (all inclusive)
– Garden Holiday Village, adults only (all inclusive), te boeken via KRAS

Ibiza
– Tropic Garden (all inclusive)*

Menorca
– Marinda Garden (self-catering en all inclusive) *

*exclusief bij TUI

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Air France-KLM blijft last houden van hoge brandstofprijzen

Volgende bericht

Cuendet volledig geïntegreerd binnen NOVASOL

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.