Nieuws

Garuda Indonesia: “wederom vervroegde vertrektijd in de winter”

Gisteren vond de officiële opening plaats van Hotel Jakarta in Amsterdam. Een duurzaam hotel inclusief subtropische binnentuin, restaurant-Café Jakarta en de skybar Malabar. Voor luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia dé gelegenheid om haar partners te bedanken voor het afgelopen jaar.

“Een keer per jaar willen onze vaste partners bedanken voor de afgelopen- en de toekomstige jaren. Uiteraard is het ook een moment om even face-to-face bij elkaar te komen. Toen ik hoorde over dit hotel, het achtergrondverhaal, de plek in Amsterdam en de naam wisten we dat we hier iets mee moesten doen. Daarom hebben we hier ons event.”, aldus Rick Wouters (Sales & Marketing Manager bij Garuda Indonesia).

Vertrektijden
Sinds maart 2018 is de vertrektijd van de airline vanuit Amsterdam vervroegd naar het middaguur. Wouters: “We wilden al heel lang een andere vertrektijd omdat we daarmee vroeger aankomen in Jakarta en daardoor meerdere bestemmingen kunnen bedienen, ook voor de zakelijke markt. Omdat je ook vroeg aankomt heb je nog de hele dag om te besteden, dat wordt erg op prijs gesteld. Daarnaast kun je nu in minder dan 19 uur naar Ambon, de snelste verbinding die er ooit is geweest. De bestemming is heel belangrijk in Nederland, niet alleen voor familie en vrienden, maar ook de toeristische markt is flink in opkomst. Vanuit Ambon hebben we nog meer verbindingen naar paradijselijke bestemmingen. Voor aankomende winter hebben we deze vervroegde vertrektijd wederom vast kunnen zetten. Vanuit Amsterdam vertrek je dan rond 11:00 en kom je rond dezelfde tijd als nu aan in Jakarta. Daar zijn we erg blij mee, want de winter is altijd een uitdagende periode om te vullen.”

Verbindingen en aankomsttijden
Op Denpasar, Bali is de lokale aankomsttijd net na het middaguur. De aankomsttijd in Medan, Sumatra is met de nieuwe vertrektijd zelfs nog voor het middaguur. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor Semarang, Yogyakarta, Padang en Malang. Labuan Bajo, aanvlieghaven voor Komodo National Park en Flores, kan nu zelfs worden bereikt in minder dan 21 uur en met maar één overstap. Daarnaast is luchthaven van de verrassende bestemming Lake Toba (Silangit, DTB) binnen 22 uur te bereiken.

Trots
Tijdens het event gisteravond liet Wouters blijken hoe trots hij is op zijn team. “De feedback die we krijgen van onze trouwe klanten is erg positief, dat is precies wat ik wil horen. Uiteraard gaat dat niet vanzelf, dus complimenten naar mijn team. Maar ook de feedback van agenten wat er beter kan waardeer ik heel erg. Je kan altijd blijven verbeteren.” Daarnaast liet Wouters weten dat er dit jaar ook weer een nieuwe editie van de de Wonderful Indonesia Weeks aan zit te komen. Wanneer dat precies is kon hij nog niet bevestigen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] de Garuda Indonesia vorige week al aan TravelPro liet weten een vervroegd winterschema te lanceren, meldt de airline nu dat alle vluchten van Jakarta naar Amsterdam weer volledig non-stop zullen […]

Vorige bericht

(Update) Luchthaven Bali weer open

Volgende bericht

Jubilerend MOBIAN komt met unieke kortingsactie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.