Nieuws

Griekenland open voor reizigers vanaf 14 mei

Deel dit artikel

De Griekse minister van Toerisme heeft, in de persconferentie ‘Terug naar Griekenland’, aangekondigd ernaar te streven om op 14 mei open te gaan voor reizigers. Deze conferentie werd tijdens de ITB 2021 in Berlijn wereldwijd uitgezonden vanuit het Akropolis museum.

Griekenland gaat open voor reizigers die gevaccineerd zijn en reizigers die in het bezit zijn van een recentelijke negatieve Covid-19 test. Reizigers zullen, net als vorig jaar, ook willekeurig getest worden bij aankomst. Echter biedt Griekenland dit reisseizoen ook sneltests. Waardoor reizigers niet in quarantaine hoeven te wachten op de uitslag.

Ook de kosten voor eventuele ziekenhuisopname of verblijf in coronahotel (wegens een positieve uitslag) neemt de Griekse overheid dit reisseizoen weer voor zich. Reizigers hoeven dus niet bang te zijn voor onvoorziene kosten tijdens het verblijf.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ingmar (TravelClown) is nu specialist voor alles onder de gordel

Volgende bericht

ANVR pleit nogmaals voor verlenging regelingen voor reissector

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.