Nieuws

Groei voor KLM en Transavia

Na de positieve derde kwartaalresultaten laten de vervoerscijfers van KLM over de maand oktober opnieuw een flinke groei zien. KLM Passage verwelkomde 7,9% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hogere capaciteit van 2,9%, steeg de bezettingsgraad met 1,2%-punt naar 88%.

Transavia wist ook te profiteren van de stijgende vraag in de markt en ziet eveneens een toename van de capaciteit, het aantal passagiers en de bezettingsgraad. “Na de goede resultaten over het derde kwartaal vormen de vervoerscijfers van oktober een veelbelovende start van het winterseizoen. Europa in het bijzonder liet een goede maand zien met, zowel een stijging van de capaciteit (7%), het aantal passagiers (10,5%), als de bezettingsgraad (2,4%-punt)”, aldus Pieter Elbers – KLM President & CEO

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Airtrade zoekt Business Travel Consultant voor nieuw zakenreislabel SME Travel - Gesloten

Volgende bericht

Frankrijk heft noodtoestand op

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.