Nieuws

Grootste camperverhuuraanbod ooit bij Travelhome

De 2019/2020 brochure van campervakantietouroperator Travelhome is verschenen. “Voor 2019 bieden wij nu bijna 80 steden in de wereld aan waar onze klanten hun campervakantie kunnen starten, het grootste aanbod ooit in ons 32-jarig bestaan”, stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel.

“Nieuw in het aanbod zijn de steden Bozeman in Montana en Charlotte in Noord Carolina, nieuwe verhuurders in Alaska in de steden Fairbanks en Anchorage, en toevoeging van twee verhuurders in Canada die zich op betaalbare campers voor backpackers richten: Jucy in Vancouver en Escape Campers in Vancouver en Calgary. Voor in Amerika en Canada echt off-road wil kamperen, kan een super stoere Jeep Explorer met daktent huren. De 2019-2020 reisgids kan opgevraagd worden via de speciale ‘Brochure’ button op www.travelhome.nl. De brochure kan tevens online bekeken worden.”

Vakantiebeurs
De reisorganisatie neemt deel aan de Vakantiebeurs in Utrecht van 10 tot en met 13 januari 2019 waar bezoekers niet alleen een camper kunnen bezichtigen maar tevens uitgebreid geïnformeerd wordt door deskundig Travelhome personeel die allen ervaren camperaars zijn.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Princess Juliana Airport St. Maarten weer in gebruik genomen

Volgende bericht

Aanbod Expedia nu ook bij Neckermann te boeken

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.