Nieuws

Gunay Uslu trots: “Ondanks alle tegenslagen prachtig hotel neergezet”

Deel dit artikel

“Het Corendon Mangrove Beach Resort is het meest duurzame en grootste resort van Curaçao tussen de mangrove en heeft een uniek koraalrif voor de deur. Ik ben trots, want wat hebben we met elkaar een prachtig resort neergezet ondanks alle tegenslagen”, aldus Gunay Uslu (Director Hotel Development & Design Corendon Hotels & Resorts).

De zus van Corendon-oprichter Atilay Uslu liet tijdens de opening van het resort weten dat het Corendon Mangrove Beach Resort haar meest bijzondere project is. “Ik heb zoveel geleerd en heb zoveel inspirerende mensen leren kennen. Vooral ook heel veel bijzondere vrouwen. Curaçao heeft heel veel bijzondere en sterke vrouwen. We hebben tijdens de bouw met heel veel belangrijke, lokale organisaties samengewerkt. Zo hebben wij een kanon uit de achttiende eeuw in bruikleen van het Curaçaosch Museum (gelegen op zeven minuten wandelen van het hotel). Er worden rondleidingen door Otrabanda georganiseerd in samenwerking met Maroeska Manuel en er zijn samenwerkingen met Curaçaose kunstenaars, zoals Isabel Bérénos, Carlos Blaker en Garrick Marchena, Sander van Beusekom en Giovanni Abat. Hun kunstwerken zijn een belangrijk onderdeel van dit resort.”

Het volledige artikel is te lezen in het nieuwste digitale magazine van TravelPro.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Thuiswinkel: reisbranche krijgt harde klappen

Volgende bericht

Webinar Andalusië: ecotoerisme en natuurschoon achter de kust

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.