Hans Mosselman heeft de nieuwe brochure van SolFly uitgebracht. TravelPro belde de directeur/oprichter van de touroperator om te vragen hoe het met hem gaat en waarom hij in deze tijd een brochure uitbrengt.

Op de vraag waarom hij ervoor heeft gekozen om toch een brochure uit te brengen, laat hij aan TravelPro weten: “De reisbureaus hebben bijna niks om uit te geven, zo laten ze mij weten. Ik moet zeggen dat er intern de nodige discussies over waren. Het was in ieder geval de planning dat de brochure visueel zou zijn. Maar na contact met wat reisbureaus vroegen ze mij om er toch een aantal te drukken, al is het maar beperkt. Dat heb ik gedaan, de kosten vielen me mee. Het is afwachten of er nog veel bijbesteld gaan worden, maar dat is niet te overzien. Ik ben heel tevreden over de brochure, hij ziet er weer fris uit. Het vervelende is natuurlijk dat de meeste reisbureaus dicht zijn, maar je kan de brochure al op onze website bekijken.”

Nieuwe bestemmingen
Voor het zomerseizoen 2021 heeft Mosselman met zijn team twee nieuwe bestemmingen opgenomen in het aanbod. “Vorig jaar zijn we begonnen met de Costa Brava, waar ik persoonlijk niet veel vertrouwen in had. Giovanni (Barbuio, red.) overtuigde mij om het hem te laten regelen en het liep als een dolle. In het verlengde daarvan hebben we voor deze zomer…”

Het volledige interview met Hans Mosselman en andere artikelen vind je in TravelPro #6 van 12 februari jl.