CoronavirusNieuws

Holiday Taxis annuleert alle boekingen tot en met 30 april

Deel dit artikel

In navolging van eerdere mededelingen over de huidige situatie en de impact op onze industrie als gevolg van de pandemie van het coronavirus (COVID-19), wil Holiday Taxis jullie graag verdere informatie geven over de aanpak.

“Vanwege de sluiting van vele grenzen in landen over de hele wereld, de onvoorspelbaarheid van de nabije toekomst en het recente advies van de EU en FCO zullen we alle boekingen van 00:01 GMT 20 maart tot en met 30 april 2020 annuleren. Deze datum zal voortdurend worden herzien en we zullen jullie op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen”, aldus Holiday Taxis.

Ondersteunen
“Ons gehele team blijft hier om uiteraard om jullie te ondersteunen en zal nauw met jullie en onze leveranciers samenwerken om eventuele nieuwe reserveringen in te boeken, met name voor klanten die gerepatrieerd moeten worden. Voor nieuwe boekingen die in de komende 24 uur nodig zijn, kan je ons bellen of gebruik maken van de chat op onze website. Voor alle andere boekingsaanvragen kunnen jullie een e-mail sturen naar admin@holidaytaxis.com.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Holiday Taxis annuleert alle boekingen tot eind maart […]

Vorige bericht

FTI: gratis omboeken naar vertrek tot en met 31 oktober 2020

Volgende bericht

KLM bouwt intercontinentale netwerk af

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.