Ibiza Tourism Board organiseert een inspirerende avond om reisprofessionals te informeren over noviteiten en activiteiten die het komende seizoen op de planning staan op het ‘magische’ eiland, maar ook over de historie en gastronomie. Het event wordt georganiseerd in Level 11 met een verbluffend 360° uitzicht over Amsterdam.

Vicent Ferrer (Directeur Ibiza Tourism Board) en zijn collega’s bieden geïnteresseerden graag een cocktail aan met degustaties om op een mooi seizoen voor Ibiza te toasten. Tevens worden reisprofessionals uitgedaagd om deel te nemen aan een interactieve quiz om kennis over Ibiza te testen waarbij mooie prijzen worden weggegeven. Schrijf je hier in voor het event.

Ibiza is een populair vakantie eiland voor de Nederlandse toerist. In 2018 kwamen er 371.934 Nederlanders en Belgen naar Ibiza ( en Formentera). Een stijging van 10% ten opzichte van 2017 Het eiland heeft een party imago maar ook voor de cultureel geïnteresseerde toerist valt er veel te beleven. Deze avond is een uitgelezen kans om uw kennis over Ibiza bij te spijkeren.