Nieuws

Icelandair lanceert cadeaubonnen

Deel dit artikel

Icelandair lanceert cadeaubonnen waarmee het consumenten wil aanmoedigen om een reiservaring cadeau te doen naar een van de 22 Noord-Amerikaanse bestemmingen. In 2018 werd het routenetwerk van Icelandair fors uitgebreid met onder andere San Francisco, Dallas/Fort Worth, Kansas City, Baltimore en Cleveland: er is dus meer keuze dan ooit voor de volgende reisbestemming.

Voor onmiddellijke reiskriebels heeft Icelandair tot en met 12 december aanstaande extra scherpe tarieven naar de mooiste winterbestemmingen. Zo reis je al vanaf € 355 in Economy Light naar New York City, vanaf € 455 naar Boston of vanaf € 600 naar San Francisco. Overwinteren in het tropische Florida? Vanaf € 480 reis je met Icelandair naar de winterzon in Tampa!

Passagiers kunnen hun cadeaubon gebruiken voor alle trans-Atlantische vluchten, inclusief gratis stopover in IJsland. De Icelandair cadeaubonnen kunnen eenvoudig online worden besteld; ze zijn beschikbaar voor elk bedrag en geldig tot vijf jaar na de aankoopdatum. De bonnen kunnen meerdere keren worden gebruikt, wat betekent dat een resterend bedrag kan worden gebruikt op een volgende reis met Icelandair.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nordica stopt vluchten vanaf Groningen naar Kopenhagen en München

Volgende bericht

TUI en Kras presenteren nieuw beursconcept op Vakantiebeurs 2019

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.