Je moet het maar durven: om zo groen als gras je eigen reisbureau te beginnen. Gina Jongenelis was 21 jaar oud toen ze dat ‘gewoon’ even deed. Als dochter uit een echte ondernemersfamilie keek niemand daar dan ook raar van op. Inmiddels zijn we 30 jaar verder en viert Mundisol Travel vol trots haar jubileum.

Het prachtige reisbureau in Etten-Leur, dat bekend staat als het reisbureau aan het water, staat vol met bloemen van klanten. Op dé dag zelf trakteerde Gina haar medewerkers, klanten, buurtgenoten en andere belangstellenden op een gebakje met haar onlangs geïntroduceerde nieuwe logo. Later dit jaar gaat Gina samen met haar dames, Mirian, Ageet en Bianka, voor een paar dagen naar Madrid om daar het 30-jarig jubileum goed te vieren.

Nieuw logo
Tot het faillissement van de D-rt Groep behoorde Gina met haar reisbureau tot een van de franchisenemers van VakantieXperts. Zij kregen het samen voor elkaar om de naam VakantieXperts in bezit te houden door het over te nemen uit de boedel van de failliete D-rt Groep, en richtte een BV op. Mundisol Travel behoort tot deze BV, dat zich ook aansloot bij Dutch Travel Alliance (DTA). Gina: “Ik denk graag op de langere termijn, en toen het nieuws kwam van het faillissement ben ik meteen gaan brainstormen over een nieuw logo. Natuurlijk ben ik heel blij dat het ons is gelukt om de naam VakantieXperts te kunnen behouden, maar inmiddels had ik al een nieuw logo laten ontwerpen waar ik heel blij mee ben. Het is zo gaaf geworden.” In dat eigentijdse logo was VakantieXperts niet opgenomen. Inmiddels is ons briefpapier al aangepast en binnenkort wordt de gevel ook aangepast. Gina: “Ik wil er in witte kleine (huisstijl)letters VakantieXperts aan toevoegen, want mensen zoeken nog steeds specifiek op deze naam.”

Lees het hele interview in Travelpro van mei 2023.