Nieuws

Inschrijven al mogelijk voor Visit USA Roadshows

Deel dit artikel

Visit USA Nederland organiseert in september wederom de Visit USA Roadshows waar je als reisprofessionals in contact kan komen met onder andere interessante bestemmingen in de Verenigde Staten, airlines, touroperators en reisagenten. De Roadshow vindt plaats op 16 september in Zwolle, op 17 september in Den Bosch en op 18 september in Rotterdam.

De nieuwe en verbeterde editie belooft weer een succes te worden waarvoor de organisatie reisagenten van harte uitnodigt. Er worden interessante speeddatesessies georganiseerd met tal van aanbieders voor reizen in en naar de Verenigde Staten. Behalve speeddaten staan er ook andere activiteiten op het programma. Zo vindt er een heerlijk buffet plaats en wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking en informele borrel. Inschrijven voor één van de roadshows kan op de website van Visit USA.

Programma:
15.30 – 16.00 ontvangst
16.00 – 17.15 speeddate sessies
17.15 – 18.00 buffet
18.00 – 20.00 speeddate sessies
20.30 – 21.00 borrel


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 11 juli 2019 at 11:49

    […] Inschrijven al mogelijk voor Visit USA Roadshows […]

Vorige bericht

WOLF-DMC in handen van Trees Piersma

Volgende bericht

Thomas Cook in vergevorderd gesprek met Fosun over kapitaalinjectie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.