De ANVR laat weten dat het naar verwachting eind juni mogelijk is om in te schrijven voor het ANVR-Congres dat dit jaar plaatsvindt in Asturië (Spanje).

Het congres beloofd volgens de brancheorganisatie wederom zeer inspirerende sprekers te bieden, prachtige natuur en bijzondere hotels en restaurants.

Een kleine delegatie is inmiddels naar deze regio afgereisd en heeft de gezellige steden, vriendelijke bevolking en de door UNESCO beschermde natuurgebieden zelf mogen ervaren. Het grootste deel van de programmapuzzel is inmiddels gelegd in samenwerking met GI Travel.

“De redelijk onbekende Spaanse regio heeft veel te bieden voor ons als congresgangers en voor de Nederlandse vakantieganger die niet alleen gaat voor de zon”, aldus Frank Oostdam (directeur ANVR). “We hebben ongelooflijk veel mooie locaties gezien en ik ben verheugd dat er dit jaar ook ruimte gaat zijn voor een heuse hike in de bijzonder mooie natuur van Picos de Europa. De regio heeft me zeer positief verrast.”

Ignacio Valle Muñoz (directeur van het Spaans Verkeersbureau): “We zijn blij dat we de kans krijgen om het nog onbekende Asturië  aan de top van de Nederlandse reiswereld te laten zien. De regio is een waar natuurparadijs en openlucht museum, klaar om ontdekt te worden.”