Nieuws

Inschrijving ANVR-Congres sluit donderdag

Aanstaande donderdag (19 september) sluit de mogelijkheid om in te schrijven voor het ANVR-Congres in verband met het reserveren van het hotel, de stoelen op de vlucht(en), excursies, et cetera, zo laat de ANVR weten. Er hebben zich tot op heden zo’n 200 deelnemers aangemeld.

Het ANVR-Congres strijkt dit jaar van 21 tot en met 24 november neer in de bruisende Noord-Ierse stad Belfast. Ook dit jaar zijn er diverse sprekers, een centraal gelegen hotel, aparte meeting locaties, excursies om Belfast beter te leren kennen én alle tijd om met collega’s te netwerken.

“Het congresthema dit jaar ‘Een wereld te winnen’ geeft sprekers en congresgangers de ruimte te reflecteren, te informeren, soms een beetje te provoceren, maar vooral ook te inspireren”, aldus Frank Oostdam (directeur ANVR). Topsprekers houden thema’s tegen het licht als overtoerisme, duurzaamheid, innovatief ondernemen, de toekomstige arbeidsmarkt en hoe je je bedrijf op een moderne manier inricht, en gaan met de deelnemers in gesprek.

Maar natuurlijk is er ook voldoende tijd om met elkaar te netwerken. Dat kan tijdens de lunches en diners op ‘typical Irish’ locaties, of tijdens de excursies onderweg op de fiets, in de Black Cab of in de bus. “De laatste jaren is deze stad met zijn fascinerende geschiedenis getransformeerd tot een bruisende hoofdstad met trendy wijken, prijswinnende restaurants, gezellige pubs en een grote verscheidenheid aan activiteiten”, vult John McGrillen (directeur Northern Ireland) aan.

Kortom, een mooi congres en meteen een goede gelegenheid om dit land van ‘Game of Thrones’, de natuurkrachten van Giant Causeway, Bushmills Whiskey en ‘Troubles’ beter te leren kennen. Aanmelden kan op www.anvrcongres.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Grondpersoneel KLM legt woensdag het werk neer

Volgende bericht

Corendon vliegt komende zomer vanaf Groningen naar Bodrum

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.