Nieuws

De Jong Intra integreert Low Cost Carriers

Deel dit artikel

De afgelopen maanden heeft de Jong Intra Vakanties gewerkt aan een project ‘Smart-IT’, met als resultaat dat het boeken van Low Cost Carriers (LCC) vanaf deze week volledig geïntegreerd is in het reserveringssysteem. Bij de keus voor een luchtvaartmaatschappij, kan er nu naast de reguliere lijndienstcarriers tevens gekozen worden voor LCC-maatschappijen, waaronder Easyjet en Ryanair.

Het boekingsproces is volledig geautomatiseerd én realtime, waardoor altijd de op dat moment goedkoopste tarieven worden getoond. Daarnaast zijn van alle airlines ook de beschikbare actietarieven te reserveren. Er wordt aangevangen met Low Cost maatschappijen Easyjet en Ryanair en successievelijk zullen meerdere maatschappijen en bestemmingen toegevoegd worden. Daarnaast worden er ook zogenaamde regioluchthavens in het buitenland, zoals Brussel en Charleroi, toegevoegd.

“Dit is een hele positieve stap voorwaarts, niet alleen voor de reisagent die nog meer vluchtmogelijkheden op eenvoudige wijze aangereikt krijgt, maar ook voor onze interne organisatie betekent dit een enorme stap voorwaarts”, aldus Coby van Dongen (Commercieel Directeur van De Jong Intra). “Ons aanbod aan vliegreizen in combinatie met een accommodatie was al heel flexibel omdat er gekozen kan worden uit meerdere airlines en allerhande verblijfsduren, maar nu we ook de Low Cost Carriers kunnen aanbieden in hetzelfde boekingsproces, is die flexibiliteit nog verder gegroeid. Een uitkomst voor reisagenten! Zij kunnen nu via ons reserveringssysteem Smarty met één boeking volstaan en hoeven niet meer de accommodatie en de vluchten met een Low Cost maatschappij separaat in te boeken. En, niet onbelangrijk, het verdienmodel is goed en de betalingsvoorwaarden ongewijzigd.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Schiphol stopt met bonussen airlines

Volgende bericht

Storing kost British Airways €91 miljoen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."