Nieuws

Interhome voegt 6.000 acco’s toe aan aanbod

Deel dit artikel

De Interhome Group heeft Denemarken aan zijn portefeuille toegevoegd door een strategisch partnerschap met een aanbieder van meer dan 6.000 vakantiehuizen en appartementen. Denemarken, dat een enorme regionale diversiteit en panoramische kustlandschappen biedt tussen de Noordzee en de Oostzee, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als toeristische bestemming.

“We zijn verheugd dat we in Sol og Strand een exclusieve partner voor de Deense markt hebben gevonden, die qua waarden en bedrijfsmodel uitstekend bij ons past”, aldus Jörg Herrmann, CEO van Interhome Group. “Wij kennen de oprichters en het management van Sol og Strand al vele jaren persoonlijk en hebben bewondering voor de manier waarop de organisatie zich blijft ontwikkelen. Los van onze gedeelde passie voor vakantiehuizen hebben we allebei als doel dat we, door het succesvol bemiddelen van vakantieaccommodaties, zowel onze gasten als onze huiseigenaren gelukkig maken”, voegde hij eraan toe. De meer dan 6.000 accommodaties van Sol og Strand in Denemarken zullen de komende weken voortdurend aan de website worden toegevoegd.”

“We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze activiteiten uit te breiden en onze positie in de markt te optimaliseren. Dit strategische partnerschap met Interhome Group biedt ons een perfecte oplossing: met zijn platforms en uitgebreide internationale netwerk zal Interhome Group ons helpen het aantal boekingen voor vakantieaccommodaties in Denemarken te verhogen”, aldus Per Dam, directeur van Sol og Strand.

 

Auteur


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

De winnaars van de Vakantie Awards 2023 zijn bekend…

Volgende bericht

Aaliyah Windster nieuwe Sales Executive Europe Aruba Tourism Authority

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."