Nieuws

Jet Airways: rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Bangalore

Jet Airways start per 29 oktober met een dagelijkse rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bangalore (India).

Dit is de derde dagelijkse vlucht van Jet Airways tussen Amsterdam en India, de luchtvaartmaatschappij vliegt al vanaf Schiphol rechtstreeks naar haar Indiase hubs Mumbai en Delhi. De nieuwe vlucht naar Bangalore wordt de enige non-stop service tussen de beide steden en zal in codeshare met KLM (alsmede Air France en Delta Air Lines) worden uitgevoerd. Hierdoor worden gasten die vanuit Nederland alsmede andere Europese landen en Noord-Amerika naar India of Zuidoost-Azië reizen meer service, keuze en naadloos overstappen geboden.

Vlucht 9W 235 vertrekt uit Amsterdam om 10.50 uur met aankomst in Bangalore om 00.40 uur. Vanuit Bangalore vertrekt vlucht 9W 236 om 02.25 uur met aankomst in Amsterdam om 08.35 uur (lokale tijden).

Gaurang Shetty, Whole Time Director, Jet Airways, zegt: “De stad Bangalore is een wereldwijd erkende ICT en business hub. Mede vanwege de aanwezigheid van vele grote (Nederlandse) multinationals en internationale organisaties groeien industrie, dienstverlening en toerisme er snel. Logischerwijze heeft dit geleid tot versnelde groei van de vraag naar hoogwaardige vliegverbindingen met bestemmingen over de gehele wereld. We zijn verheugd dat we de enige luchtvaartmaatschappij zijn die een non-stop service tussen Amsterdam en Bangalore biedt. Daarmee niet alleen onze positie in Nederland versterkend, maar ook een grotere keuze voor onze zakelijke en toeristische reizigers biedend. We zijn ervan overtuigd dat onze gasten toenemend voor ons zullen kiezen en de hoogstaande gastvrijheid van India’s toonaangevende internationale airline ervaren.”

Foto: SpaceKris/Shutterstock.com

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] strengthened It will be Jet Airways’ third daily flight between Amsterdam and India, TravelPro reports. The carrier already flies directly from Amsterdam to Mumbai and Delhi. The new route to Bangalore […]

Vorige bericht

Lufthansa koopt deel airberlin

Volgende bericht

Thomas Cook nodigt jou uit voor 'waanzinnig event'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."