Nieuws

Jitske Roos aan de slag voor 1TIS

Jitske Roos is sinds woensdag jl. aan de slag gegaan voor 1TIS. Roos ondersteunt vanuit haar eigen bedrijf ActieResult, 1TIS op het gebied van hun sales en marketingactiviteiten.

“De groeiambitie die 1TIS heeft, sluit erg goed aan bij de ondersteuning die ik 1TIS kan bieden. Oprichter/eigenaar Rico van Loenen heeft met 1TIS in de afgelopen tien jaar een prachtig mooi bedrijf neergezet en heeft aangegeven een volgende stap te willen gaan maken”, aldus Roos.

“Ik ken Jitske uit de reisbranche en heb in een eerder stadium al heel prettig met haar samengewerkt. De ambities die wij ook dit jaar weer aan ons bedrijf stellen, zijn uiteraard uitdagend, waarbij we de expertise van Roos goed kunnen gebruiken.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nieuwste editie CRUISE & STYLE 2018-2019 Nederland

Volgende bericht

Fiona Vanderbroeck versterkt managementteam TravelBird

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.