Nieuws

Jozef Verbruggen (Untamed Travelling) lid adviesraad Atta

Untamed Travelling-directeur Jozef Verbruggen is onlangs verkozen tot lid van de adviesraad van de African Travel and Tourism Association (Atta). Atta is een door leden bestuurde handelsorganisatie die het toerisme naar Afrika wereldwijd promoot.

De organisatie helpt bedrijven in Afrika die kopers en leveranciers van toeristische producten in 22 Afrikaanse landen vertegenwoordigen. Met meer dan 600 leden is Atta het grootste netwerk van toeristische producten van Afrika, dat niet alleen accommodaties, vervoer en reisdeskundigen in Afrika omvat, maar ook een grote selectie van touroperators, vertegenwoordigers en PR-bedrijven wereldwijd.

Per januari 2019 vertegenwoordigt Verbruggen in zijn rol Europa.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI beste allround kids vakantieaanbieder 2019

Volgende bericht

Volgt u het nog?

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.