Nieuws

Judith Eyck aan de slag bij HolidayPirates Group

Deel dit artikel

Judith Eyck is aangesteld als de Head of Market NL (VakantiePiraten.nl) en leidt de nieuwe Virtual Tour Operating divisie van HolidayPirates Group.

Eyck was co-founder van Vakanties.nl, CEO van Zoover, evenals Marketing Manager voor Sunweb. Haar expertise is sinds haar start bij HolidayPirates volgens het bedrijf al van onschatbare waarde gebleken bij de lancering van het nieuwe businessmodel.

Het bedrijf is van plan een uitgebreid reisplatform te worden met een sterke focus op het nieuwe VTO-businessmodel. Hiermee biedt HolidayPirates haar gebruikers een allesomvattend aanbod met reisopties, in plaats van alleen deals te promoten. Deze strategische koers benadrukt de visie van het bedrijf op expansie en het belang van Virtual Tour Operating bij het stimuleren van groei. De nieuwe strategie biedt een breed scala aan exclusieve ‘Pirate Deals’ met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, terwijl het ook sterkere banden met hotels en klanten opbouwt.

Eyck: “Deze nieuwe strategie stelt HolidayPirates in staat meer controle te houden over het boekingsproces voor de klant, verbetert de geloofwaardigheid en maakt de interactie met alle gebruikers veel persoonlijker. Door rechtstreeks zaken te doen met hotels, kan HolidayPirates scherpere prijzen en kortingen aanbieden en tegelijkertijd meer controle houden over onze aanbiedingen. “Deze strategie is erop gericht om de positie van HolidayPirates als een van de meest innovatieve en klantgerichte spelers op de online reismarkt verder te versterken.”

HolidayPirates zegt dat het streeft naar een perfecte mix van redactionele knowhow en geavanceerde reistechnologie. Door gebruik te maken van hun expertise en ervaring, wil HolidayPirates innovatieve oplossingen ontwikkelen die de manier waarop mensen reizen ervaren zullen veranderen. “Het doel is om een ongeëvenaard platform te creëren dat naadloze en gepersonaliseerde reiservaringen biedt in elke fase van de reis. Door opkomende technologieën te omarmen, zet HolidayPirates zich in om uitzonderlijke waarde te leveren aan klanten, partners en belanghebbenden, waardoor reizen voor iedereen gemakkelijker, veiliger en leuker wordt.”

Het doel van Eyck is om dit businessmodel naar nieuwe hoogten te tillen en een bijzondere klantreis te creëren die zich onderscheidt van de concurrentie. HolidayPirates schrijft dat met haar passie en drang naar succes Eyck vertrouwen heeft in haar vermogen om dit bedrijf op te schalen en de verwachtingen van de klant te overtreffen. Ze ziet een toekomst voor zich waarin HolidayPirates verder wordt erkend vanwege uitzonderlijke service en aandacht voor detail, waarmee HolidayPirates een industriestandaard zet die anderen kunnen volgen.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Joëlle Mortier (Bito Reizen Zuidland) wint bezoek aan de doop van MSC Euribia

Volgende bericht

Disney Dream voor het eerst in Nederland deze zomer

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.