Aankomende woensdag zal orkaan Irma als eerste Sint Maarten bereiken. KLM laat op haar website weten een omboekingsbeleid te hanteren. Door de storm kunnen sommige van de vluchtroutes tijdelijk worden verstoord. Als je op dinsdag 5 september 2017 of woensdag 6 september 2017 een vlucht naar, vanaf of via Princess Juliana International Airport hebt geboekt, biedt KLM verschillende mogelijkheden.

Het is mogelijk om de vertrekdata aan te passen naar uiterlijk 11 september. Dit kan voor vluchten met KLM, Air France of Delta Air Lines. Je kan alleen je reisdata wijzigen als dezelfde reisklasse beschikbaar is zoals vermeld in het originele ticket. Het upgraden van het ticket naar Business Class is alleen mogelijk door contact met KLM op te nemen via Twitter, Facebook of per telefoon. Het is ook mogelijk om voor de waarde van het ticket de bestemming te wijzigen.

Je hebt recht op volledige terugbetaling van het ticket als je op dinsdag 5 september 2017 of woensdag 6 september 2017 reist naar, vanaf of via Sint Maarten en de vlucht is geannuleerd door KLM, Air France of Delta Air Lines. Aanvragen kan op de website van KLM