Nieuws

KLM introduceert directe vlucht naar Mumbai

Deel dit artikel

KLM Royal Dutch Airlines vliegt per 29 oktober 2017 met een directe vlucht op Mumbai, de grootste stad van India.

Pieter Elbers, KLM president-directeur & CEO: “KLM’s netwerk in India is aanzienlijk gegroeid sinds onze intensieve samenwerking met Jet Airways. Met een directe vlucht naar Mumbai, het economische hart van India, biedt KLM haar klanten nog betere toegang tot 48 bestemmingen in India, alsmede bestemmingen in de omliggende landen en de rest van Azië”.

Vluchtschema: Amsterdam-Mumbai-Amsterdam
Tijdens het winterseizoen 2017/2018 voert KLM drie vluchten per week naar Mumbai uit, met vertrek op maandag, donderdag en zondag. Passagiers reizen aan boord van de nieuwste aanwinst aan de KLM-vloot, de Boeing 787-9 Dreamliner, die voorzien is van 30 World Business Class -stoelen, 45 Economy Comfort-stoelen en 219 Economy Class-stoelen.
De vlucht vertrekt om 13.00 uur CET uit Amsterdam en landt om 1.55 uur lokale tijd in Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 4.00 uur lokale tijd uit Mumbai en landt om 8.45 uur CET in Amsterdam.

Aangezien Mumbai airport de hub is van KLM’s codeshare partner Jet Airways, kunnen klanten op deze KLM-vlucht naar Mumbai ook eenvoudig een veelvoud aan aansluitende vluchten boeken naar alle grote steden en zakencentra in India, zoals Hyderabad, Ahmedabad, Chennai en Pune.

Rechtstreekse verbindingen tussen Nederland–India
Jet Airways heeft het vertrekpunt van dagelijkse vluchten naar Delhi en Mumbai verplaatst van Brussel naar Amsterdam. Voorheen bestond de verbinding slechts uit de dagelijkse KLM-vlucht van Amsterdam naar Delhi. Onlangs kondigde Jet Airways aan om ook dagelijkse vluchten uit te gaan voeren tussen Bangalore en Amsterdam. Pieter Elbers, KLM President & CEO: “Met deze laatste toevoeging zullen er in het winterseizoen in totaal 31 directe vluchten per week worden uitgevoerd tussen Nederland en India. Dit is een grote stimulans voor de samenwerking tussen de landen.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ajax-fans massaal met bus naar Stockholm

Volgende bericht

Aankomsten Bonaire met 22% gestegen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."