Nieuws

KLM opent Air&Rail-balie op Schiphol

Deel dit artikel

KLM laat weten dat er een speciale Sky Priority Desk voor de trein- en buspassagiers met een KLM-ticket komt, een zogenoemde ‘green lane’. De Air&Rail-balie is sinds 23 februari geopend. De Thalys brengt KLM-reizigers in 93 minuten van Schiphol naar station Brussel Midi en andersom.

De luchtvaartmaatschappij vervangt één dagelijkse verbinding tussen Brussel en Schiphol door stoelcapaciteit op de hogesnelheidstrein Thalys. Het aantal vluchten per dag is hierdoor gereduceerd van vijf naar vier. Deze stap past binnen de doelstellingen van KLM’s duurzaamheidsprogramma Fly Responsibly.

Vooral Belgische reizigers maken veel gebruik van de dagelijkse verbinding tussen Brussel en Schiphol met KLM Cityhopper. Zij stappen op Schiphol over op een van de vele andere internationale vluchten die daar vertrekken. Meer informatie over het reizen per trein of bus op een KLM-ticket vind je hier.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Israël ook op slot: "Gezondheid Israëliërs boven economie"

Volgende bericht

ANVR: veel belangstelling voor verzekering tegen calamiteiten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.