Nieuws

KLM over vervoerscijfers: goed begin van het nieuwe jaar

Deel dit artikel

KLM Passage verwelkomde in de maand januari 1,6% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een licht hoger vervoer van 0,3% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 0,7%, daalde de bezettingsgraad licht met 0,3%-punt. De passagiersgroei was voornamelijk te zien op bestemmingen in Europa en Centraal- en Zuid-Amerika.

“De KLM-vervoerscijfers over de maand januari laten een goed begin van het nieuwe jaar zien. De stijgende lijn voor KLM van 2018 zet zich ook in 2019 voort. In 2018 vervoerden we ruim 34 miljoen passagiers op het KLM-netwerk. Ook voor 2019 gaan we door met onze succesvolle strategie van samenwerken met partnerluchtvaartmaatschappijen, het optimaal inzetten van onze vloot en de verbetering van ons product aan boord om onze klanten een memorabele reiservaring te geven”, zo laat Pieter Elbers (President-directeur KLM) weten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Winstverwachting bijgesteld door TUI Group

Volgende bericht

Sunny Cars houdt vast aan investeringsplannen ondanks moeilijke marktsituatie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.