Nieuws

KLM presenteert Flight Bundle

Deel dit artikel

KLM Flight Bundle is een nieuw product waarmee klanten meerdere vluchten gebundeld kunnen aanschaffen naar één of meerdere bestemmingen in Europa, tegen een vaste prijs per vlucht. De Flight Bundle zal in oktober worden geïntroduceerd op de Nederlandse markt in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Optiontown.

Klanten hebben keus uit meerdere bestemmingen binnen Europa en kunnen drie tot 30 retourvluchten toevoegen aan de bundel. Hoe hoger het aantal vluchten, hoe lager de prijs per vlucht. Vluchten zijn 180 dagen tot vier uur van te voren te boeken met een maximum aantal van negen personen. De prijs van de vluchten zijn goedkoper als deze eerder worden geboekt. De gekozen flexibiliteit geldt voor alle vluchten binnen de bundel.

Klanten krijgen daarnaast de mogelijkheid om het bedrag in een keer of in termijnen te betalen. Boekingskosten worden per bundel in rekening gebracht, in plaats van 10,- euro per boeking.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Star Chef programma bij Garuda Indonesia

Volgende bericht

Ministerie Buitenlandse Zaken: negatief reisadvies Cuba

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.