Dinner WorkshopsNieuws

Kom naar de TravelPro Dinner Workshops en win, win, win!

TravelPro organiseert voor de vierde keer een serie Dinner Workshops. Van maandag 24 tot donderdag 27 maart 2014 doet TravelPro samen met CarDelMar, Aruba, Belvilla, ID Riva Tours en HolidayExtras diverse steden aan. Onder het genot van een goedverzorgd viergangendiner praten de verschillende aanbieders je bij over hun producten en laatste nieuwtjes. De avond begint om 18.30 en zal duren tot 22.00 uur.

Winnen!
Gedurende de avond zijn er een aantal mooie prijzen te winnen. Zo geven Belvilla en CarDelMar een cheque t.w.v. €150,- weg, kun je twee vliegtickets en een verblijf in het Renaissance of Bucuti op Aruba winnen, stelt HolidayExtras een week gratis parkeren op een vliegveld naar keuze ter beschikking, maak je kans op 2 Transavia-tickets van Rotterdam naar Split (Kroatie) inclusief een verblijf in een viersterren hotel, of kan het zomaar zo zijn dat je naar huis gaat met een gloednieuwe iPad Mini.

Wil jij er bij zijn? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier en geniet met ons mee van een culinaire en informatieve avond.

Woensdag 26 maart: Van der Valk, Breukelen

LET OP: De Dinner Workshop op maandag 24, dinsdag 25 maart en donderdag 27 maart in Rotterdam, Eindhoven en Zwolle zitten vol!

Werkt het formulier niet? Mail dan je gegevens naar: info@travelpro.nl.
[contact-form-7 id=”32983″ title=”Dinner Workshops_copy”]
Drukwerk

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Korean Air: extra vlucht naar Seoul

Volgende bericht

Save the date "Discover Brazil Seminars"

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.