BlogsDinner WorkshopsNieuwsRAK

Vol! Kom ook naar de Dinner Workshop Ras al-Khaimah

De TravelPro Dinner Workshop Ras al-Khaimah die op donderdag 7 september wordt gehouden, zit vol! Maar, mocht je er graag bij willen zijn? Dan kunnen we je op de reservelijst zetten. Vul dan onderstaand formulier in.

—–

Na het succes van vorig jaar wordt de TravelPro Dinner Workshop Ras al-Khaimah (Verenigde Arabische Emiraat) herhaald! Laat je onder het genot van een heerlijk diner bijpraten over deze opkomende vakantiebestemming.

Ras al-Khaimah, een van de zeven Arabische Emiraten, is een zeer aangename zon- en strandbestemming en ideaal voor families. Daar waar Dubai bekend staat om haar immens hoge gebouwen, zo houdt Ras al-Khaimah het overwegend bij laagbouw. Daarnaast heeft Ras al-Khaimah prachtige stranden, cultuur en natuur in de directe omgeving en is het een stabiele en zonzekere bestemming.

Aanmelden
De TravelPro Dinner Workshop Ras al-Khaimah mag je niet missen! Meld je daarom snel aan en dan zien wij jou op donderdag 7 september (18.00 uur tot 22.30 uur) in het NH Grand Krasnapolsky in Amsterdam.

Let op! Vanwege beperkt aantal plaatsen en het verwachte animo zal de toewijzing eind augustus plaatsvinden. Max twee personen per filiaal.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI komend voorjaar weer naar Tunesië

Volgende bericht

Thomas Cook: voorjaar 2018 naar Tunesië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."