Dossier OadNieuws

KRAS.NL tijdelijk Europa in met Ajax en PSV

KRAS.NL neemt de uitvoering van de Champions League wedstrijd Celtic – Ajax over die 22 oktober wordt gespeeld in Glasgow en de Europa League wedstrijd die PSV 24 oktober speelt in Zagreb, dat heeft de reisorganisatie bevestigd tegenover TravelPro. De touroperator neemt de bal hiermee over van Oad Reizen, dat tot het faillissement officieel partner was van de Amsterdamse en Eindhovense voetbalclub. ”Naar Glasgow zullen we drie chartervluchten inzetten en uiteraard zorgen we ervoor dat alles rondom de Europese wedstrijden van zowel Ajax als PSV goed wordt geregeld. Daarna gaan we verder kijken hoe we de relatie met beide partijen wellicht kunnen uitbouwen. Wij hebben altijd interesse in dit soort grote sportclubs en met KRAS.NL zitten we al langer in de sportwereld, dus er is voldoende ervaring aanwezig. Uiteraard hebben ook de clubs tijd nodig om alles op een rijtje te zetten”, aldus Marco van der Vlies, Manager Groups, Incentives & Sports bij KRAS.NL.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Plofvakantie

Volgende bericht

‘‘Holland International zal opgaan in Arke’’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.