Nieuws

Lapland Xperience met TUI, D-Reizen en VakantieXperts

Deel dit artikel

Gisteravond is een groep van maar liefst 180 deelnemers teruggekomen uit Fins Lapland. In twee dagen liet TUI Nederland reisagenten van D-Reizen en VakantieXperts kennismaken met de bestemming in het hoge noorden. Met activiteiten als een huskysafari en een sneeuwscootertocht ging bij velen een bucketlistwens in vervulling.

De trip naar Lapland is voortgekomen uit een verkoopactie van TUI en de D-rt Groep om zoveel mogelijk categorie A en B te boeken. De best scorende kantoren van D-Reizen en VakantieXperts mochten mee naar Lapland. “De actie is erg succesvol geweest, waardoor we zelfs instaat zijn om categorie A uit te breiden”, laat Dimitri Joannides (Salesmanager TUI Nederland) aan TravelPro weten.

“Daarnaast is Lapland een belangrijke bestemming voor ons, we gaan de frequentie de komende winter opvoeren. Dan kan je naast arrangementen van een week, ook arrangementen van een weekend aanbieden. We gaan namelijk van drie naar vijf vluchten in de week. Dat is niet alleen interessant voor de consument, maar ook voor incentives.”

Lees meer over de de reis, de bestemming en de actie in het aankomende nummer van TravelPro.

Al benieuwd naar een deel van de foto’s? Bekijk ze hieronder!

De tijd vliegt voorbij, net als de Huskies trouwens! Maar voor nu genieten we nog even van deze prachtige bestemming! #lapland

Posted by TravelPro on Monday, March 25, 2019

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Antoin Klein Hofmeijer opvolger Jeroen Otto sales-team TUI Nederland

Volgende bericht

Oprichter Jet Airways stapt uit Raad van Bestuur

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.