De nieuwste Travelpro is uit, waarin je weer volop interviews, columns, achtergronden en specials kan vinden.

De Travel Managers on Tour ging dit jaar naar het noorden van Griekenland. Hoofdredacteur Arjen Lutgendorff was erbij. En we hadden ons geen betere reisleider kunnen wensen dan Takis Panagopoulos.

In het duo-interview vertellen Mirella de Kock- Houmes (e-hoi Benelux) en Tomas Jansen (Head of Sales bij Walt Disney Parks and Resorts) over het product dat zij aanbieden. Benieuwd hoe Mirella over de vooroordelen van cruisen denkt en wat Tomas te vertellen heeft over de magie van Disney? Lees dan zeker dit interview.

In de airline special lees je de laatste nieuwtjes uit de luchtvaartwereld. Welke routes worden er toegevoegd? Welke innovaties kunnen we verwachten?

Muryad de Bruin van Curaçao Tourist Board is openhartig in een gesprek dat we met hem hadden over het kleurrijke en levendige Curaçao. Een gesprek dat we over vijf jaar absoluut nog een keer moeten hebben. Waarom? Dat lees je in het artikel.

In deze editie lees je ook meer over het ANVR-Congres. Het congres vindt dit jaar plaats in Spanje. Wat kan je verwachten van de sprekers en activiteiten? Inschrijven kan nog steeds.

Het Solmar je vakantie zijn. Een reclameslogan die iedereen zich nog wel herinnerd. Wij spraken Paul Cremers (CEO Solmar Tours) over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Wat heeft zanger John de Bever daarmee te maken?

Michael Ros van Sleap.io zet de nieuwste technieken in voor de website van Sleap. Een vernieuwende blik op reizen en het boeken van accommodaties, dat je wellicht aanzet tot anders denken.

Maar er is nog veel meer…