2022Lees TravelPro onlineNieuws

Lees nu Travelpro nr. 2 – februari 2022 online!

Deel dit artikel

De februari-editie van Travelpro is uit! Sinds vorige maand is Travelpro terug in print én in een geheel nieuw glossy jasje. Het magazine is ook online te lezen. Ook deze editie staat weer vol met grote, afwisselende interviews, specials, reportages, columns en achtergrondartikelen. Namens het hele team wensen we jou veel leesplezier! 

Deze maand in Travelpro: Natasja Eshuis (Travel Trend) en Jeroen Martron (Airtrade) ondervragen elkaar in een duo-interview en bespreken de grootste uitdagingen voor het aankomende jaar. Spreken we met Joshua van Eijndhoven (oprichter Voja Travel) over de chaos rondom de reisadviezen. Theo Hoving (Algemeen directeur Fadiro/Bas) vertelt alles over BAM, de BAS-Afreken-Module. We halen herinneringen op over 30 jaar Disneyland Paris met Tomas Jansen, Malu van der Graaff, Samantha Brouwer en Anita Ignjatijev van het Walt Disney Parks & Resorts salesteam. Henny Huisman komt ongeveer drie keer per jaar op Bonaire en heeft de beste tips voor jou. Daarnaast nemen we met Steven van der Heijden (Corendon) en Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties) het boekgedrag onder de loep. Nemen we je mee naar Azië, Turkije en op verschillende unieke rondreizen. Maar er is nog veel meer…

Zelf Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik hier: https://www.travelpro.nl/abonneren/

Lees hieronder de februari-editie van Travelpro.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ondernemers kunnen TVL voor eerste kwartaal 2022 aanvragen

Volgende bericht

Pelikaan Travel Group doneert €11.850 aan De Vakantiebank

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.