2022Lees TravelPro onlineNieuws

Lees nu Travelpro nr. 3 – maart 2022 online!

Deel dit artikel

Geen grap! Travelpro nummer 3 is nu te lezen. Lees in deze editie weer een nieuw duo-interview, alles over Spanje, exclusieve reizen, Disneyland Paris en de laatste nieuwtjes van de airlines. Maar ook achtergrondartikelen, onderzoeken, columns en nog veel meer! Het magazine is ook online te lezen. Namens het hele team wensen wij jou veel leesplezier.

Deze maand in Travelpro: Touroperators liggen in de clinch met Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), we spreken meerdere reisprofessionals en SGR-directeur Erik Jan Reuver over het conflict. Sterrin Smalbrugge (reptielendeskundige, presentatrice en schrijfster) vertelt over haar avontuurlijke manier van reizen. We doen verslag van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en spreken met Isabelle Willemsens (Country Director Northern Europe, Walt Disney Parks & Resorts) over de viering en de kracht van de retail. Verder lees je een duo-interview met Paul Backer (Tioga Tours) en René Klawer (de Reisspecialisten Groep). Columns van onder meer Rick Wouters (Garuda Indonesia) en Fenny Koppen (Riksja Travel). Bespreken we de start van het nieuwe Formule 1-seizoen met Fred Verlinden (Stip Reizen), Maurice Ouwens (TUI) en Emma Berger (P1 Travel) en nog veel meer…

Zelf Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik hier: https://www.travelpro.nl/abonneren/

Lees hieronder de maart-editie van Travelpro.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Krachtenbundeling voor Reisburo Mackus en Kupers

Volgende bericht

Schmetterling presenteert reisbureau-oplossingen op TravDay met beurskorting

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.