Vandaag verschijnt de nieuwste editie van Travelpro met daarin interviews, specials, achtergrondverhalen, onderzoeken en meer. Het magazine is ook online te lezen. Namens het hele team wensen wij jou veel leesplezier.

In deze editie interviewen Linda Kromhout (Club Med) en Nico Bleichrodt (Holland America Line) elkaar.  Benieuwd wat zij van elkaar willen weten? Blader dan snel door naar pagina 32.

Zoals je van ons gewend bent, staan er in deze editie ook meerdere specials. Zo kan je tijdens deze snikhete dagen al meer lezen over de wintersport, schreef Heidi Vermeer een verslag over haar bezoek aan Noord-Sumatra en je leest over de afwisselende bestemmingen in Afrika.

Verder lees je een interview met de OAD-advocaat Jan Michiel Wagenaar, meer achtergrond over de problemen op Schiphol, we spreken de slotcoördinator en we waren ook zelf weer op pad. We gingen mee met Zeetours Cruises en MSC Cruises naar de Caribbean waar ook Walt Disney World werd bezocht. In Parijs waren we getuigen van de opening van de Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris.

Wat er nog meer in dit nummer staat? Blader hieronder door de nieuwste editie. Zelf Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik hier.