2018Lees TravelPro online

Lees TravelPro #2 van 12 januari online

Daar is-ie dan, het eerste nummer van 2018! Hierin lees je alles van Paula Chaudron (General Manager Buro Scanbrit), maar ook over het nieuwjaarsontbijt dat TravelPro had met minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra. En omdat het januari is, was TravelPro ook op de ANVR-nieuwjaarsborrel waar Frank Oostdam een vooruitblik gaf op het nieuwe jaar. En er is meer… in deze editie van TravelPro nemen we je weer mee op reis, naar de Baltische Staten en de Caribbean om precies te zijn. En wil je alles weten over de laatste nieuwtjes op airport-gebied? Blader dan snel door naar de special.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook presenteert vernieuwde business website

Volgende bericht

Hoogste bezettingsgraad ooit voor Turkish Airlines

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."