2017Lees TravelPro online

Lees TravelPro #22 van 2 juni online

“Ik heb teveel vakantiehuizen gezien”, dat zegt Dick Hakkenbroek (Senior advisor @leisure en investeerder). TravelPro vloog evenals het management van Sunair Vakanties en de Jong Intra Vakanties mee tijdens de eerste KLM-vlucht naar Gdansk op uitnodiging van het PoolsInformatiebureau voor Toerisme. En er is meer: zo waren we met Reiswerk in Marrakech, op de opening van de nieuwe TIME TO SMILE op Kreta en op het event van de Seychellen in Nederland. Verder lees je in dit nummer alles over de Caribbean, Oostenrijk, Zuid-Afrika en Gran Canaria. En er is meer…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Aanslag op resort area in Manilla

Volgende bericht

Iedereen reisagent?!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."