2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #25 van 22 juni online

In het jongste nummer TravelPro zijn vader en zoon Jozef en Ad Kras (directeuren/eigenaren van Kras Touringscar) aan het woord en zeggen onder meer: “Busboeren is een mooie geuzennaam”. Maar dat is niet alles, TravelPro was ook op de Tropical Experience van de Lufthansa Group en was op Aruba voor de Aruba Meets Europe. We blikken in dit nummer ook graag terug op de reis van Courtesy Club naar Mallorca. En zoals je van ons bent gewend, staan er weer twee nieuwe specials in deze 40-pagina tellende editie: Caribbean en Actieve Vakanties. En natuurlijk nog veel meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

EasyJet: overlast passagiers beperken tijdens nieuwe staking

Volgende bericht

Air Europa wil verder uitbreiden in Latijns-Amerika

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."