2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #26 van 29 juni online

Het was erop of eronder, maar 52% van de Britten koos voor een Brexit. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de Nederlandse reisbranche? Dat lees je in TravelPro 26. Verder was TravelPro ook op de Travel BBQ van ANVR en Schiphol, spraken we met Nico Bleichrodt en Erik Schuffel over CLIA Nederland. Verder nemen we je ‘mee’ op fam trip naar Canada en Bern. En blikken we terug op het bezoek dat TravelPro bracht aan het trainingscentrum van Singapore Airlines in Singapore.. en zoals je van ons bent gewend: opnieuw twee uitgebreide artikelen over treinreizen en Zuid-Amerika.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Europese activiteiten Megabus.com naar FlixBus

Volgende bericht

Petitie: actie nodig om positie Schiphol te redden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."