2020Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 26 van 26 juni 2020 online!

Dit is de digitale uitgave van TravelPro, die tijdens deze coronacrisis het papieren magazine tijdelijk vervangt. Hierdoor kunnen wij nóg actueler zijn en de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche bieden, vers van de digitale pers. Voordeel aan dit magazine is dat alle linkjes aanklikbaar zijn!

In dit nummer:
Afzien voor aandacht om noodsteun – verzeke-raars – easyJet – culinaire reisboxen van Pangea Travel – slapeloze nachten door onbereikbare partners – touringcarsector – Avila Beach Hotel op Curaçao is er klaar voor – EURAM – eerste autogroepsrondreis door Duitsland – tijdlijn – en meer…

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Tweede Kamer vreest voor prijzenoorlog en onderzoekt minimum prijs vliegtickets

Volgende bericht

Vakanties.nl neemt Zoover over

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."