2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #27-28 van 13 juli online

In dit nummer van TravelPro vertelt Gert Nieuwboer (directeur SNP Natuurreizen) over zijn – inmiddels alweer – dertigjarige loopbaan bij SNP. “Ik heb de saaiste CV van het westelijk halfrond”. En vertelt hij, als een van de initiatiefnemers, over de Carbon Calculator. Maar dat is natuurlijk niet alles, TravelPro was ook bij de opening van Lounge 2 op Schiphol, tippen we je alvast over de laatste winternoviteiten, vertellen de dames van Reiswerk over hun bedrijf, waren we mee op reis naar Disneyland Paris en sprak TravelPro Oad over share a perfect day.. en nog meer!

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

SolFly: "Aanzienlijke daling Kos"

Volgende bericht

Nieuwe partij BungalowExperts.nl focust op prijstransparantie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."