2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #31-32 van 10 augustus online

In deze uitgave van TravelPro vertelt Loek Houtenbos (Directeur en mede-eigenaar New Isropa) waarom hij weer terugkeerde in de reisbranche en waarom hij gelooft in de toekomst van New Isropa. Daarnaast lees je alles over Bonanza, een bedrijf dat al het Duitse aanbod voor de Nederlandse markt beschikbaar kan maken. “Je bent in de Emiraten niet na één keer uitgekeken”, zegt Ronald van Bruchem (Manager Business Development bij Thomas Cook). Lees in dit nummer dan ook alles over de Emiraten. En we nemen je mee naar Zuid-Afrika…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kooijmans sluit reisbureau op ss Rotterdam

Volgende bericht

Angst

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."