2019Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 32 van 9 augustus online

Op de cover van de nieuwste TravelPro staat Frank Oostdam (Directeur/Voorzitter ANVR): “Mensen moeten niet gaan roepen dat we weer een lange, warme zomer krijgen”, maar ook: “We mogen wat meer op de trom gaan roffelen”.

Ook in dit nummer: Judith Eyck timmert inmiddels flink aan de weg als medeoprichter en directeur van vakanties.nl, Young Professional bij de ANVR en een van de negen genomineerden voor de LOEY Talent-award. Nemen we je mee naar de Portugese eilanden, naar Curaçao en maken we een camperreis door Noord-Amerika. En meer.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

B(oe)ingewatchen

Volgende bericht

Judith Eyck: “We willen de grootste OTA van Nederland worden”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."