2019Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 34 van 23 augustus online

Michaela Klare (directeur van het Duits Verkeersbureau) groeide op in een verdeeld Duitsland en ging haar droom achterna in New York. Inmiddels is ze al jaren hét gezicht van het Duits Verkeersbureau in Nederland en helemaal ingeburgerd in het Amsterdamse stadsleven.

Verder in dit nummer spraken we met Coby van Dongen (commercieel directeur bij de Jong Intra Vakanties) die laat weten dat er de afgelopen weken extra veel boekingen zijn gemaakt – zowel ver weg als dichtbij – waardoor de zomer nu 5% in de plus staat. Nemen we je mee naar Turkije, Zuidwest-Amerika en gaan we cruisen door Azië. Verder lees je alles over de reisbucketlist van Generatie Z.

 

 

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FTI lanceert offensief op Fuerteventura

Volgende bericht

Trein steeds populairder: derde recordzomer NS International

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.