2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #35 van 9 september online

Vandaag valt de nieuwste editie van TravelPro weer op de mat. In dit nummer vertelt Annemarie Ariesen (Manager B2B NS International) over haar jeugd, ervaringen in de reisbranche en de ontwikkelingen bij NS International. Verder was TravelPro aanwezig op de ‘Get a taste of Cyprus’ en de KLM Beachborrel. Daarnaast spraken we Marcel van Rotz (sales manager voor Noord- en Oost-Europa, Benelux en Afrika bij Regent Seven Seas Cruises). En wil je meer weten over Travel Technology, Afrika of Azië? Lees dan onze specials? Maar dat is natuurlijk niet alles…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook breidt aanbod flink uit

Volgende bericht

Leveranciersdag inspireert 120 Travel Counsellors

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."