2016Lees TravelPro online

Lees TravelPro #37 van 7 oktober online

Er ligt weer een kakelvers nummer op de mat, waarin onder meer Femke en Carlijn Evers (Lavida Travel) vertellen over hun komst in de Nederlandse reisbranche. Ron Louwerse (Directeur Rotterdam The Hague Airport) geeft zijn kijk op de tweede regionale luchthaven van ons land. Afgelopen week hielden we opnieuw onze TravelPro Dinner Workshop, die dit keer ging over de opkomende bestemming Ras Al Khaimah, hierover lees je alles in het nieuwe nummer. Maar is er meer.. zoals de Tapas & Training-avond van TUI en ‘nemen’ we je mee naar Canada en de Franse winter. En dat is natuurlijk lang niet alles…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Walt Disney World dicht door Matthew

Volgende bericht

TUIfly Duitsland schrapt alle vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."