2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #40 van 18 november online

Het reisadvies, binnen (en buiten) de branche discussiëren we er volop over. TravelPro sprak erover met Willem van Ee (directeur Consulaire Zaken van het Ministerie van Buitenlandse Zaken), de man die er met zijn collega’s en de stakeholders over gaat. Thomas Cook Nederland gaat met Neckermann weer vol inzetten op de Antillen, dat heeft Carola Hoekstra (Managing Director Thomas Cook Nederland) in een exclusief interview laten weten tegenover TravelPro. Maar er is meer.. in dit nummer lees je alles over TradeYourTrip, retailplatform, en de workshopdag van Tenzing Travel. Daarnaast vind je diverse specials over Curacao, Oost-Europa en wereldwijde cruises. En natuurlijk was TravelPro op het afscheidsfeest van Holland International…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunny Cars navigeert naar ANVR/SGR

Volgende bericht

ANVR lanceert Travel4School

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."