2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #42 van 16 december online

In het een na laatste nummer van 2016 vertellen Henriette, Cees en Corstiaan van Pelt over hun (gezins)leven in de reisbranche. Daarnaast was TravelPro aanwezig bij de lancering van TUI Sports en vertelt Steven van der Heijden (CEO Corendon) alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf. Maar ook Thomas Cook vertelt over de uitbreidingen binnen haar aanbod voor het nieuwe jaar. En zoals je van TravelPro bent gewend, staan er in dit nummer ook weer een aantal interessante specials: Afrika, Cruise Class: Emiraten, Griekenland en Vervoer naar de Sneeuw. En natuurlijk is er meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Landal GreenParks naar Groot-Brittannië

Volgende bericht

Oad breidt aanbod uit: Rusland & IJsland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."