2016Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #43 van 30 december online

Het laatste nummer van 2016 staat – zoals je van TravelPro bent gewend – weer vol met interessante artikelen. Wat dacht je van het uitgebreide interview met Raymond Vrijenhoek (CEO Otravo)? Of het gesprek dat TravelPro had met Caroline de Greeff (Voorzitter VvKR)? In deze editie lees je ook alles over de studiereis van Sunair en Air Canada naar Toronto en verklappen we alvast een aantal zomernoviteiten. En willen je klanten binnenkort naar Aruba of een stedentrip buiten Europa maken? Pak dan snel de specials erbij! En om de trend van de eindejaarslijstjes voort te zetten… blader snel door onderstaande nummer!

© 2016 – 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Boa Vista Airport weer operationeel

Volgende bericht

KLM Werelddeal Weken van start

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."